top of page

Astroloģiskās aktualitātes 2014 gadā

Astroloģiskās aktualitātes 2014 gadā

Ieskatamies nākamajos lielajos laika posmos, kuros būtisko lomu spēlēs:

* 20 jūnija Jupītera (Guru) ieiešana savā eksaltācijā (vislabākajā pozīcijā)

* 13 Jūlijā Rahu un Ketu ass nomaiņa un ieiešana Kanjā (jaunavā) un Minā (zivīs)

* 2 Novembrī Shani (saturns) ieiešana Vrishikā (Skorpionā).

Jupitera (Guru) eksaltācija.

Guru simbolizē garīgumu, tradīcijas, pareizu rīcību, augstāko izglītību, taisnīgumu, finanses, veiksmi viedumu un bērnus, kā arī to veselību.

Cilvēkiem palielināsies garīgā saikne ar savu tēvzemi un strauji palielināsies patriotidskās jūtas. Aktualizēs visi jautājumi, kas saistīt ar zemi, lauksaimniecību, kustamajiem un nekustamajiem īpašumiem. Daudziem uzlabosies attiecības ar mātēm vai visu kas simbolizē mātišķo enerģiju, daudzas dzimtas atkal sanāks kopā. Bet šeit ir jāatcerās ka šādi notikumi sākumā bieži notiek “piespiedu kārtā” un tikai pēc laika redz to “Lielo labumu” ko šie notikumi nesa cilvēka dzīvē. Cilvēkiem liks iedziļināties zināšanās, kas liks saprast par to cik droši justies savās mājās un liks aizdomāties par to, kas patiesībā ir “Mājas”, kā arī kas jādara lai justos droši tajās.

Cilvēkus ļoti motivēs visi notikumi, kas būs saistīti ar bērniem un palīdzību tiem –būs lieli labderības pasākumi. Būs ļoti daudz emocionālu pasākumu un tiks pieņemti daudz emocionāli lēmumi (kas nav tie labākie). Viennozīmīgi būs izmaiņas izglītība sistēmā un pamatizglītības nostādnēs (visā pasaulē). Daudzi gribēs rūpēties par citu bērnie kā par savējiem (mīts par Guru un viņa sievu, kas palika stāvoklī no citas devas). Mātes pārdomās savu uzvedību pret bērniem, jo viņs sapratīs, ka tieši viņas ar savu reālo rīcību ir labākas un tiešākās apziņas skolotājas.

Būs ļoti nopietnas izmaiņas attiecībā uz finansēm (bankām) valstī, jo notisks notikumi, kas piespiedīs bankām rīkoties tā kā ir pareizi (bez augļošanas). Ja bankas pašas nedarīs to, tad valsts ar likumdošanu piespiedīs to darīt.

Sievietes darbā kļūs ļoti izglītojošas un rūpesies par uzņēmumu un kolēģie daudz vairāk kā iepriekš. Guru lielākais uzdevums šajā laika posmā būs iedot cilvēkiem viedumu

Ps. Banku sektorā būs viennozīmīgilielas izmaiņas, jo:

  • Guru (banku un finanšu simbols) eksaltācijā, kas nozīmēs ka tiks meklēti ceļi lai sakārtotu reālo ekonomiku (viena reāla labuma apmaiņa pret citu reālu labumu).

  • Rahu atrodas Jaunavā (Kanya), kas sibolizē kredītus, verdzību, konfliktus, medicīnu, slimības, darbaspēku, kas atrodas pakļautībā. Rahu visas šīs sfērs izpletīs milzīgos apjomos un viņi nākamos 1.5 gadus spēlēs ļoti būtisku lomu. Papildus tam valstīm palielinās starptautiskie strīdi.

  • Saturns atradīsies Skorpionā (Vrishikā), kas simbolizē arī partnera reālos aktīvus (naudasmaku). Papildus tam jāņem vērā visu Saturna (Shani) drishti (aspekti) un visi norāda uz darba (Makara), aktīvu (Vrishabha) un biržu sistēmu (Simha) problēmām.

Rahu un Ketu ass nomaiņa un ieiešana Kanjā (jaunavā) un Minā (zivīs)

Visur kur atrodas Rahu tas to “uzspridzina” milzīgos apmēros un parāda iepriekš visas slēptās nianses.

Kanya tas ir sestais bhaveš Jamma Kunadli (SHATRU vai RITU BHAVA), kas savukārt kūrē - ienaidniekus (cilvēka perspektīvas konfliktsituācijās un sāncensībās), kalpošanu, sevisu, to kāds būs darbinieks, kredītus (attiecības ar banku - spēju atdot kredītu), parādus kā tādus, dažādas slimības, traumas, ievainojumus, nelaimes gadījumus, spēju strādāt medicīnā un attiecības ar šo zinātni un medikamentiem, ieročus, kalpošana armijā, policijā vai kaut kur, kur ir saistība ar ieročiem, ieslodzījumu un izolāciju uz laiku (ārzemes arī principā ir izolacija), apetīti un gremošanas sistēmu globālās katastrofas (cilvēka dzīvē iespejami epohali notikumi) un arī mātes radiniekus, jo tā ir 3.bhava skaitot no 4.bhavas. Līdz ar to Kanya būs izteiktas visas iepriekš minētās sfēras.

Rahu padarīs cilvēkus analītiskus visās iespriekšējās sfērās, lai sasniegt konkrētus mērķus. Cilvēkiem būs pieejama iepriekš apslēpta vai “neizgaismota” informācija attiecībā uz iepriekš minētajām tēmām.

Šajā laikā strauji palielināsies hakeru uzbrukumi, tādēļ lūdzu aizsargājiet kārtīgi viusus savus datus un parūpējaties lai jums ir svarīgāko dokumentu kopijas. Esiet uzmanīgi ar visa veida datu nesējiem – diskiem, zibatmiņām, jo pastāv liela iespēja pazaudēt jums sensitīvu informāciju.

Attiecībā uz veselību, tad palielināsies cilvēku interese par medicīnu kā tādu un it īpaši alternatīvo medicīnu. Cilvēki kļūs daudz uzmanīgāki un pedantiskāki attiecībā pret savu veselību.

Šis būs laiks, kad būs jāsasniedz daudzi praktiski un pragmatiski mērķi un būs jāpieņem atbilstoši lēmumi. Būs daudzu slepenu vienošanos. Ienaidnieki izrādīsies ne tie ko sākumā domājām. Valstis atslepinās lielu daudzumu slepenas informācijas, kas saistīts gan ar medicīnu, gan ar konfliktiem, banku darījumiem utt.

Valstī nopietni palielināsies ēnu ekonomika un VISA veida nodokļu optimizācijas, kā arī tiks mainīts darbaspēka tirgus – tiks ievests darbaspēks no ārvalstīm. Valsts nekustamie īpašumi nonāks ārvalstneiku rokās, ka arī iespējamas privatizācijas kam apakšā būs slepenas vienošanās, ārvalstnieki strādās ar nekustamajiem īpašumiem. Valstis var iedzīvoties starptautiskās tiesvedībās. Rahu dod iespēju tikt vaļā no ienaidniekiem netradicionālā veidā, kas var novest pie statusa maiņas apziņā, kad ienaidnieks kļūst par sabiedroto, jo apstākļu pragmatika to noteiks.

Ļoti iespējamas protesta akcijas no apspiesto cilvēku puses – slepena sabotāža, jo mērķis būs “atjaunot taisnīgumu” pūlim, bet vadītājiem var būt citi mērķi.

Sievietēm Rahu atradīsies 12 māja, kas nozīmē, ka milzīgs apjoms sieviešu būs neapmierinātas ar seksuālajām attiecībām. Visu laiku būs nepiepildījuma sajūta (bez kundalīni būs grūti). Rahu 12 mājā nozīmē arī slēptas un nestandarta seksuālas vēlmes, sex ārzemēs vai ar ārzemieku. Liela daļa meklēs garīgo pusi seksuālās attiecībās un aizrausies ar alternatīvo medicīnu šo problēmu risināšanā. Strauji palielināsies to sieviešu skaits kas krāps savas otrās pusītes, ja partneris to uzzinās, tad atriebība būs ilgi un rūpīgi plānota… Sex būs daudz pragmatiskāks, bet visām sievietām jāuzmanās no STS.

Sievietes var izmantot sexu lai pakāptos pa karjeras kāpnēm – aprēķina sex, bet ir ļoti labi jāsaprot ko dod un ko saņem. Prasīsi vaiurāk – izlidos kā “korķs” no situācijas.

Ketu ieiešana Minā (zivīs)

Ketu visu samazina, aptur, atņem iestājas vienaldzība, atņem visu materiālo kam ir pieķeršanās. Ketu atnesīs visa veida zaudējumus un kultivēs nepieķeršanos. Valstis var zaudēt lielu daudzumu savu kareivju (3 – 10 ass), bet viņiem šie zaudējumi būs vienaldzīgi.

Ketu ir emocijas, kas bija piedzīvotas iepriekšējās dzīvēs, bet Valsts aparātam tas nozīmē, ka ja kādā reģionā bija neatrisināti konflikti, tad tie atkārtosies un liks kārtot eksāmenu vēlreiz. Mina jeb zivis ir ūdens zīme, kas nozīmē, ka pasaulē būs plūdi, kur aplūdīs teritorijas, kas iepriekš nebija abplūdušas un liela apjoma ūdens parādīsies itkā ne no kurienes.

Vīriešiem sex kļūs vienaldzīgs, jo būs pārstrādājušies darbā vai arī vienkārši pazudīs vēlme pēc tuvības. Palielināsies konkurence darbā. Pret vīriešiem var tik izmantota melnā maģija. Var parādīties “vecās mīlestības” un vēlme piedzīvot jau bijušas emocijas. Ketu simbolizē intuīciju un primitīvos aspektus, tādēļ vīrieši veiks impulsīvus tēriņus un attiecībās iesaistīsies impusu vadītu (bet būs jāslēdz galva iekšā).

Sievietēm pastāv liels risks atkāpties no pašdisciplīnas un viņas mazāk uztrauksies par darba jautājumiem – paslinkosiet ;).

Saturns (Shani) Skorpionā (Vrishikā).

Vrishika simbolizē transformāciju (krēslas laiku), pēkšņus notikumus, mantojumu, dzīves apslēptās lietas, kuras tiks izgaismotas, tas kas ir bijis aprakts un tagad nāk virspusē, operācijas (ieskatās cilvēka iekšienē).

Saturns simbolizē pašdisciplīnu, praktiskās zināšanas, rutīnu, pēkšņas bailes, iepriekšējās dzīves karmu, valsts aparātu.

Sa tur atrodīsies 2,5 gadus sākot no 2014 gada 3 novembri, Shani kūrē karmu un lai cik labvēlīga karma mums nepienāktos no citām planētām galējo lēmumu pieņem Saturns. Notikumi risināsies strauji, jo Saturnu simbolizē vējš, (haoss) līdz ar to cilvēkiem realizēs daudz karmas, tiks uzkrāta liela pieredze, pēc kā cilvēki būs ļoti gudri (ļoti iespējams piespiedu mācību process). Pielietosim netradicionālas zināšanas, kuras izmantosim reālu dzīves situāciju risināšanā. Vadītāji vadīs citus cilvēkus ar netradicionālām metodēm (ministri, guru, skolotāji vai tamlīdzīgi). Cilvēkiem ar augstu pašdiciplīnu un zināšanu reālu izmantošanu augsts statuss, veselība, veiksme, bagātība un uzplaukums, jo Sa jūtas labi visās upachaya bhavās + 8. bhavā.

No saviem partneriem dzirdēsim daudz kritikas, kas ir saistīta ar:

  • Diētas un ēšanss paradumiem – disciplīnu;

  • Naudas tērēšanu un apiešanos ar partnera naudu – atskaitiun grāmatvedību;

  • Par iepriekš pateikto vai zemtekstiem;

  • Par partnera no vecākiem pārņemtajiem sliktajiem ieradumiem;

Jebkurā gadījumā tiks veiksts audits attiecībā uz “sajūtām ģimenē”

Finanšu sfērā tiks ierobežots darbs ar citu cilvēku nopelnītu naudu un kopējais šis naudas apjoms samazināsies (pensiju fondi, depozīti obligācijas utt.)

Saturns simbolizē praktiskas zināšanas un Skorpina zīme apslēptas zināšanas, task as ir aprakts zemes dzīlēs, neredzams utt. līdz ar to daudz cilvēku vēlēsies iegūt apslēptas zināšanas un pielietot tās reālajā dzīvē. Tas nozīmē ka cilvēki var apvienoties “slepenās” kopienās kādu materiālu mērķu sasniegšanai – Masoni :D utt.

Pret valsts vadītājiem tikts veikti atentāti no savējo puses – “dūriens mugurā”. To valstu ekonomikas, kas gūs ienākumus no zemes dzīlēm vai to kas nāk ārā no zemes to ekonomia būs stabilas, pie tā visa, ka iedzīvotāju ienākumi kritīsies. Milzīgu lomu spēlēs spiegi.

SA asepekti jeb drishti 3, 7,10

conflict.jpg

Sa ir karmas izplatītājs. Bez Sa atļaujas nekas nevar tikt realizēts. Tur, kur Shani, tā bhava teik iznīcināta un būs iznīcināta šajā dzīvē, bet gala rezultātā cilvēks daudz iegūs, iemācīsies. Ja Sa ir svakshetra, tad tas mīkstina situāciju. Arī, ja raja yoga karaka, ucha stāvoklis. Problēmas tāpat būs nopietnas, bet bhava netiks iznīcināta.

Sa drishti ir daudz sliktāk nekā paša Sa atrašanās bhavā.

Drishti 3. drishti parāda pašus lielākos grēkus pagājušajā dzīvē. Un tas skar arī visas grahas, kas tur atrodas. Tur pagājušās dzīves prajna prarabha. Tas nozīmē, ka šajā dzīvē šajā sfērā ir lielas problēmas.

Drishti 7. drishti no Sa norāva Ganesham galvu - Sa atnes atdalīšanu.

Drishti 10. - šajā sfērā būs vislielākās ciešanas šajā dzīvē. Papildus skaidrojums par Saturna tranzītu 2014 gadā - Angļu valodā

Archive
Search By Tags
Pēdējās ziņas
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page