top of page

Venēra kopā ar Rahu vēzī

Venēra savienojumā ar Rahu.

Venēra

Nu ko, esam klāt nākamajam cēlienam izskaidrot astroloģisko situāciju, lai varētu precīzāk pieņemt lēmumus un saprast, ko tad šis laiks vēlas iemācīt un ar kādu ziņu tas nāk.

Venēra ir viena no okultākajām, spēcīgākajām un mistiskākajām planētām, ar ļoti spēcīgu ietekmi. Sanskrita nosaukums šai planētai ir „Shukra” un pēc dzimuma tā ir vīriešu kārtas. Venēra ir zināma arī kā gigantu jeb dēmonu skolotājs.

Horoskopā Venēra nozīmē – laimes sajūta, “Tās” mīlestības izjūtas (hormonu sajūtas), patīkamas un acīm vēlamas ilūzijas, visām lietām, kas ir saistītas par un ap mīlestību, bagātību, komfortu, slinkumu, jautrību. Vietas, kur ir mūzika, dziesmas, dejas, poēzijas izpausmes, diplomātijas māksla, kaisle jeb lietas, ko tev patīk darīt. Visa veida talantus no iepriekš minētajām sfērām, vizuālo atmiņu. Materiālā izpausmē - dārglietas, rotaslietas, ārējais skaistums, drēbes, automašīna, nauda, visa veida kviešu izstrādājumi ar saldo garšu (bulciņas, alus utt.), cukurs, šokolāde, alkohols, narkotikas, visa veida apdullinošās vielas, vieglās narkotikas u.tml.

Priekš vīrieša horoskopa tā simbolizē sievu un kopējo baudas gūšanu no dzīves. Venēra, gan sieviešu gan vīriešu horoskopā, parāda laulību kā tādu.

Rahu – simboliski nozīmē “lielās čūskas galva”, kas kā rentgens redz visam cauri. Simbolis​mā čūskas galva nozīmē, ka ir lielas saistības ar indi un to kā šī inde tiek neitralizēta, sameklējot pareizo risinājumu. Šī planēta ir tā, kas visu izpleš, palielina, un liek realizēties vēlmēm (nauda, vara pārcilvēkiem, partnera fisisko ķermeni kādu vēlējies, taču tas neattiecas uz raksturu utt), taču nedod gandarījuma sajūtu.

Šī planēta ir saistīta ar visu materiālo karmu un ir ļoti labos draugos ar planētu Saturns, kas iedod visas sistēmas un struktūras, bez kā dzīve var sabrukt. Ja cilvēks ir nedisciplinēts, viņa prāts tiek saindēts, parādās hroniskas slimības un slimīgas pieķeršanās jeb atkarības uz visu mūžu. Šī planēta medicīnā norāda uz ādas slimībām, epilepsiju, plānprātību, vajāšanas māniju, kleptomāniju jeb vēlmi paņemt to, kas tev nepienākas, visa veida apmāniem jeb meliem (arī ticību saviem maliem). Rahu arī simbolizē visas IT lietas, kino, sociālos mēdijus, pēkšņu slavu visā pasaulē, sprādziena veida ienākumus u.tml.

Astroloģiskā kombinācija, neņemot vērā atrašanās vietu kādā no zodiakiem, norāda uz problēmām visās iepriekš minētajās sfērās, ko simbolizē abas planētas, taču priekš lielākās daļas cilvēku šis brīdinājums netiks uztverts, jo viņi nesaprot un nevēlas saprast, kādā veidā var nogalināt caur “mīlestību” dodot nevis ņemot. Karmiskā planēta Rahu simbolizē apsēstību un neapvaldāmu tieksmi pēc, viņuprāt, iedomātā mērķa, kas beidzot dos laimes sajūtu. Taču mums jāsaprot viens labs karmisks likums – „nekas nav par velti, jo par visu ir jāmaksā (lielākoties ne naudā) un nekas nepaliek bez sekām.”

Ja šī astroloģiskā kombinācija atrodas 2trajā vai 4ajā mājā jeb bhavā, tas norāda uz meliem un apmānu attiecībās, kas gala rezultātā noved pie šķiršanās. Tad jāņem vērā, ka patreiz šī kombinācija atrodas Vēža zvaigznājā jeb Karkatā, kas ir Visuma astroloģiskās sistēmas 4tā māja jeb bhava.

Šajā laikā cilvēkiem būs milzīga tieksme jeb apsēstība pēc visa veida ilūziju iegūšanas, viņi, protams, šo lietu nesauks par ilūziju, bet pār normālām, cilvēciskām vēlmēm iegūt materiālu. Cilvēkos pamodīsies īpaši tieksme pēc naudas, parādīsies strīdi par un ap naudu, būs pārmetumi par nepietiekamu mīlestības un uzmanības izrādīšanas daudzumu. Cilvēkam it kā viss būs, taču apmierinātības sajūtas palielināsies, blakus esošie cilvēki būs neizpratnē, ja stāstīsi par savām problēmām, jo priekš viņiem tās nebūs problēmas. Priecājies par to, kas te it, jo citi būtu gatavi pārdot dvēseli Sātanam, bet Tu!!! Tieši šo nesaprotamo sajūtu vadīti, savstarpējās attiecībās cilvēki pieņēms veselu rindu neadekvātu lēmumu.

Ļoti spilgti būs labi novērojams fenomens, par to kā vīrieši iemīlas sievietēs ar zemu sociālo atbildību un sievietes, tajā pašā laikā, ļoti vēlēsies iemīlēties pēdējos kretīnos (kas sākumā būs ideālisma iemiesojums), pēc prāta spējām - zirga puišos jeb zemākie savā kastā. Šis laiks rada ilūziju, kad žigolo un prostitūtas ir labākie, svētākie cilvēki, kuri ir pelnījuši dievišķo laimi tieši no tevis, un tu to viņam dosi. Ja šajā laikā tika nodibinātas jaunas, kaislīgas attiecības ir liels risks, ka seksa laikā tiks nodotas slimības un infekcijas (arī seksuāli transmisīvās). Šī kombinācija parāda visa veida netradicionālās, seksuālās un mīlas attiecības jeb visa veida “sex out of box”.

Būs arī vesela rinda situāciju ar “neplānotām” grūtniecībām aiz kurām sekos meli, īpaši jāuzmanās sievietēm, lai netaisītu “neplānotos” bērnus ne no vīriem, taču ar ārzemniekiem vai kriminālās vides pārstāvjiem. Skaidrojums, cik smags ir šis “pārkāpums” un ar ko salīdzināms, būs zemāk.

Būs novērojamas divas galējības, kur vieniem tiks izrautas ilūzijas, kas sākās sen un rādīs patiesību, lai cik skarba tā arī nebūtu, bet otri iekāps savas dzīves dziļākajās ilūzijās, lai “atstrādātu karmu”, kas saistīts ar pašu “sastrādāto” vai dzimtas karmu.

Kurā dzīves sfērā cilvēki tieši “uzrausies” uz apmāniem ir atkarīgs no viņu personīgā horoskopa un to, kuru māju viņiem pārvalda Vēža zvaigznājs.

Finanšu sfērā dod iespējas pelnīt lielu apjoma “apslēptu” naudu, ļauj piedalīties “naudas mazgātuvēs” un visa veida nelegālās (apslēptās) akcijās.

Jā plānojiet iegādāties auto, tad uz 100% rekomendēju pārbaudīt vai auto nav zagts, ieķīlāts, sists un pārtaisīts un veiktas cita veida manipulācijas.

Šī kombinācija ieved cilvēkus galējībās un tad, cilvēki: - Tērē naudu, kas nav nopelnīta; - Tēlo citu priekšā to, kas nekad nebūs;

- Mājā rada pilnīgu haosu vai pedantisku kārtību;

- Parāda apslēptā vissikākās detaļas vai “aizzieķē acis” ar visspēcīgākajām cerībām, kas nekad nepiepildīsies.

Tādēļ esiet blakus tiem, kas tevī rada balansu.

Rahu ir planēta, kas atbild par ģenētisko un karmisko saikni ar saviem senčiem – vecvecākiem, ka nozīme, ka šajā laikā daudziem būs īpaši aktuāli mantojumu jautājumi, komunikācija ar vecvecākiem, notiks analoģiski notikumi kādi bija vecvecākiem utt.

Starp citu, šī planētu kombinācija ir ļoti daudziem garīgiem skolotājiem, rakstniekiem, astrologiem, ekstrasensiem un kopumā slaveniem cilvēkiem.

Populāri cilvēki ar Rahu - Shukra vai Ketu - Shukra kombināciju, no kuru zināšanām vai dzīves var ko “iemācīties”: Gustavs Flebērs – romāna “Madam Bovarī” autors, Zigmuns Freids, Edgars Keisijs, Stīvs Jobs

Aktieri: Dženifere Anistone, Breds Pits, Dženifere Lorensa utt.

Terminu skaidrojumi:

Mritju bhaga tulkojumā nozīmē - nāves vagīna. Astroloģiski tie ir noteikti grādi horoskopā, kas nes “nāves” enerģiju un ir uzskatāmi par nelabvēlīgiem. Lai labāk izprastu, kādu ietekmi dos Mritju bhaga, ir jāņem vērā, ka ar vārdu “nāve” astroloģijā tiek apzīmēti astoņi “nāves” veidi: 1) posts, 2) sāpes, 3) bailes, 4) kauns, 5) slimība, 6) ierobežojumi, 7) apvainojumi 8) fiziska nāve (mritju).

Papildus informācijas avoti šī materiāla sagatošanai:

Grāmata W.R.Levacy – Beneath a Vedic Sky

A. Bloomfield – How to pactice Vedic Astrology.

H. Johary – Numerology B. Behari un D. Frawley – Myths and symbols of Vecic Astrology

uc.

Skaidrojums par situāciju, kad sieviete ieņēma bērnu ne no vīra un par šo sitāciju melo: Karmisko pārkāpumu, attiecībā uz brīvo gribu, bērnu radīšanas jautājuma analoģijas:

Astroloģiski bērnu radīšana ir viens no brīvās gribas izpausmes pīlāriem, kuru pārkāpt ir kategoriski aizliegts. Šī pārkāpuma izpausmes, analizējot dzimumus, ir atšķirīgas.

Vīrieša pārkāpums pret sievieti – fiziska izvarošana.

Par šo pārkāpumu ir paredzēts krimināls sods ar reālu brīvības atņemšanu.

Psiholoģiskais aspekts – Vīrietis zemapziņā tik spēcīgi neciena, pat ienīst sievieti kā pretējo dzimumu un viņas tiesības veikt izvēli šajā jautājumā, ka pret viņas gribu veic aktu, lai radītu ar viņu kopēju bērnu. Protams, vēlāk par šo bērnu neuzņemsies nekādu atbildību, mātes šādus bērnus ienīst un liela daļa no viņiem beidz savu dzīvi ātrāk kā pārējie – alkoholisms, narkomānija, sievietēm prostitūcija u.tml.

Vīrieši, kas izvaro sievietes, par šo faktu runā mierīgi un dzīvo ar uzskatiem ka tā cietusī sieviete ir mauka, viņa to patiesībā gribēja, to bija pelnījusi. Šajā situācijā, lielākā daļa notikumi ir atklāti redzami, jo vīrieša darbība, pati pēc sevis, ir atklāta un vērsta uz ārpasauli.

Sievietes pārkāpums pret vīrieti – palikšana stāvoklī no cita vīrieša un melošana vīrietim par bērna ģenētisko izcelsmi.

Par šo pārkāpumu nav paredzēts krimināls sods ar reālu brīvības atņemšanu ir tikai morāls nosodījums.

Psiholoģiskais aspekts – sieviete zemapziņā tik spēcīgi neciena un pat ienīst vīrieti kā pretējo dzimumu un viņas tiesības veikt izvēli šajā jautājumā, ka pret partnera gribu veic apmāna aktu, lai kāds uzņemas materiālās rūpes par radīto bērnu. Lielākās bailes – publiska atmaskošana, kas teju nogalinās visas viņas iespējas uz turpmāku kopdzīvi ar kādu, kas nozīmē, ka materiālais nodrošinājums dzīvē būs atkarīgs tikai no viņas pašas.

Vēlāk par šo bērnu tika ņemta atbildība, kaut vai ar apmānu, taču bailes no ģenētiskās atšķirības starp bērniem mātēs rada naidu un vēlmi nogalināt (iznīcināt pierādījumus). Šādus bērnus zemapziņā ienīst, taču ārēji izskatās viss ļoti, pat “rožaini”. Liela daļa no viņiem beidz savu dzīvi ātrāk kā pārējie – alkoholisms, narkomānija, sievietēm prostitūcija u.tml.

Sievietes, par šo apmāna faktu, runā mierīgi, nosvērti un dzīvo ar uzskatiem, ka tas cietušais vīrietis “Labs cilvēks”, pēc būtības “lohs” ar ko var manipulēt un, kas nepazīst sievietes. Jā – varbūt ne pie kā nav vainīgs, ka tā notika, taču nekas slikts arī tak nav noticis, jo tika izaudzināta vēl viena dvēselīte. Kādēļ gāja “pa kreisi” – kaut kas pietrūka. Ja sieviete uzveļ virsū šādu apmānu kādam jaunam partnerim, tad uzskata viņu par īpašu stulbu un manipulējamu.

Šajā situācijā lielākā daļa notikumi ir slēpti, maskēti un NEredzami.

Vīriešiem, kam dzīvē ir šāds notikums (smadzeņu uzaršana) ir 2as iespējas: - Saprast notikumu likumsakarības un kļūt par vieniem no zinošākajiem cilvēkiem (Guru). Paredzams ilgs mūžs.

- “Izslēgt” smadzenes, ieiet transā, neko nesaprast un kļūt par vieniem no stulbākajiem cilvēkiem, kas dzīvos fantāzijās un dara visu, lai ātrāk nomirtu. Ļoti bieži pāragrs dzīves nobeigums un pašnāvības.

Šajā situācijā lielākā daļa notikumu ir aizklāti un NEredzami, jo sievietes darbība, pati pēc sevis, ir apslēpta un vērsta uz iekšieni. No sievietes ārienes NEKO nevar pateikt kāda viņa ir patiesībā un kā uz viņu reaģē apkārtējie, kad tevis nav blakus.

Vienmēr mēģiniet saskatīt notikumu principu analoģiju, nevis ārējā notikumu “izskatu” vai formu.

Archive
Search By Tags
Pēdējās ziņas
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page