top of page

Astroloģiskās prognozes 2016 gadā


Astroloģiskās prognozes 2016 gadā - Vispārīgā analīze

2015 gada apskats – jeb kas piepildījās un kas turpināsies piepildīties:

Lai labāk saprastu prognozēšanas pamatprincipkus mazliet apskatīsim, kas tika prognozēts par 2015 gadu un kas ir piepildījies šajā gadā. Tagad apskatīsim kuras prognozes piepildījās un vēl piepildīsies līdz galam, kā arī ņemot vērā planetāro cikliskumu mēs apskatīsim kuras planētas ietekmēs kārtējo ”eksāmenu” likšanu.

Dēļ Saturna atrašanās Skorpiona zīmē ekonomikā turpināsies jau esošās problēmas un īpaši tās pastiprināsies ar visu, kas “nāk no zemes dzīlēm” – Nafta, minerāli, minerālmēsli, dzels, koksne un visu saistīto šfēru finanšu rādītāji, kas ir tranzīts, šo produktu pārvadāšana, loģistika uzglabāšana utt. Protams arī nekustamo īpašumu tirgus mainīsies, jo tas ir cieši saistīts gan ar “liekās naudas” (brīvās) investēšanu nekustamajā īpašumā kā aktīvā gan arī pašu ēku izejmateriālu cenas kritīsies.

  • Naftas cenu kritums biržās (sākās 2015 un turpināsies 2016)

Naftas cenas sāka samazinātais jau no 2014 gada jūlija (Kar mars savienojās ar Saturnu Svaros), bet lielāks cenu kritums notika protams, kad Saturns iegāja Vrishikā. Prognozēju, ka zemākais cenu punkts nav sasniegts.

  • Dzelzs tirgus kritums (sākās 2015 un turpināsies 2016):

Diemžēl neko pozītivu nevar prognozēt saistībā ar Liepājas metalurga problēmu un pasaules cenu kritums šajā sfērā šo situāciju tikai pastiprinās.

  • Citu tirgojamo šķidrumu cenu kritums (sākās 2015 un turpināsies 2016):

Latvijā ir spēcīgākā piena nozares krīze kopš Latvijas dibināšanas, kas saistīta ar sankciju noteikšanu pret Krieviju (Ukrainas krīzes ietvaros). Sākums arī 2014 gada jūlijs/augusts (2014. gada 17. jūlijā notriec Mailaizijas lidmašīnu un augustā pieņem sankcijas). Prognozēju, ka zemākais cenu punkts nav sasniegts, jo nekas netiek darīts lai šo sistēmu saglabātu.

Tas uz ko zemnieki var pretendēi ir “Valstiskais godīgums” attiecībā uz sankcijām, jo mūsu valsts vadītāji (arī Eiropas) bija ļoti ātri sankciju “pasludināšanā” bet izskatās ka atbildību par savu lēmumu uzņemties negrib, jo “rēķins” jāapmaksā zemniekiem maksājot ar zaimniecību pazaudēšanu. Tādēļ zemniekiem būs lielākas cerības izdzīvot, ja: - Pieprasīs viņus atbrīvot no lielā nodokļu sloga

- Ar likumu pieņems “Ūtrupju moratoriju” jeb bankām aizliegt pieprasīt kredīta atdošanu visu sankciju laiku un 18 mēnešus pēc oficiālas sankciju izbeigšanas.

  • 2015 sākās un 2016 turpināsies izmaiņas Banku sektorā jeb “vecās naudas” konflikts ar “jauno naudu” (radītā nauda pēc 1979 jeb Reiganomikas uzrāviens)

Latvijas ekonomiku jau tā satricināja Krievijas sanciju vilnis bet astroloģiski šo situāciju ietekmē Saturna atrašanās Skorpiona zīmnē, tādēļ šī situācija kā minimums turpināsies līdz 2017 gadam 23 janvārim

Banku sfēras ierobežošana (tikai 2015 gads)

Jā Latvijā 2015 gadā tiešām pieņēma “nomesto atslēgu principu”, bet tas tika “sabotēts” no Latvijas banku puses paziņojot, ka esot pārāk lieli riski. Tātad “Karma” deva bankām iespēju sakārtot sistēmu tā lai spētu dzīvot un 2016 gada jūlijā būs jāsāk kārtot eksāmeni šajaā jomā, kas Guru ieies Kanya, kas atbild par darbiem un kredītiem un kad Rahu atradīsies Simhā – Kad neordināri tiks noregulēts “tirgus” šajā jautājumā.

Viss sarežģītākais eksāmenu laiks sāksies tieši 2016 gada pašās beigās.

Pasaulā turpināsies regulārie “Biržu satricinājumi”, ka sir cieši saistīti ar banku kredītpolitiku.

  • Valsts aparātā izmaiņas “Dūriens mugurā vadībai” (turpināsies, bet 2016 gadā saasināsies “paaudžu konflikts” jeb 2 vai varāk grupējumu tieša konfrontācija):

Tiks veiktas ļoti daudz atmaskojošu darbību par un ap Valsts pārvaldi. Valsts iedzīvotāju atbalsts stipri mazināsies visām valsts iestādēm.

Latvijā nomainīja Valsts pārvaldes galveno ierēdni, bet viņa savukārt izmanto savas zināšanas cīņā pret valsti (ātrs bumerangs).

Bija lieli skandāli un atmaskojoši raksti par valsts pārvaldi un ši tendence tikai pastiprināsies.

Astroloģiskais skaidrojums ar planētu atrašanās vietas:

Saturns (Shani) Skorpionā (Vrishikā) – Karmas nesējs un tranformācija (līdz 2017 gada 27 janvārim).

Saturns savu atrašanās vietu visumā un katra cilvēka horoskopā maina reizi 2.5os gados un uz mums visiem tas atstāj būtisku iespaidu, mēs to gribam vai nē. 2014.gada 3 novembrī Saturns iegāja skorpiona zīmē (sanskritā – Vrishika) un tur atradīsies nākamos 2.5us gadus. Lai saprastu kādas pāmaiņas mums katram tas nesīs apskatīsim to ko nozīmē un simbolizē Skorpiona zīme, jo tādas lietās kā:

  • Kopējais naudas masas samazinājums pasaulē

  • Naftas cenu un visu izrakteņu no zemes dzīlēm kritums tirgos un biržās;

  • Piena cenu kritums (turpinās un īpaši grūti būs 2016 gada beigas);

  • Nekustamo īpašumu cenu kritums (turpinās);

  • Finanšu plūsmas samazinājums, kā rezultātā Krievijas rublis nokrita un draud pavilkt līdzi pārējās valūtas; Valūtu kari kopumā.

  • Atklās slepenas finanšu un korupcijas shēmas (ūsens astroloģija simbolizē ar naudu)

  • utt

Tātad Vrishika jeb Skorpions ir ūdens zīme, kas simbolizē transformāciju, pēkšņus notikumus, mantojumu, dzīves apslēptās lietas, kuras tiks izgaismotas, tas kas ir bijis aprakts un tagad nāk virspusē, operācijas (ieskatās cilvēka iekšienē), apslēptas emocijas, indi, šķidrumus ar ķīmiju (arī degvielu, jo naftu iegūst no zemes), sarežģītas shēmas, partneru naudu, diētu un sajūtas ģimenē, ēšanas tradīcijas, sistemātiskumu un pragmatismu ģimenē.

Savukārt Saturns ir liela, ļoti lēna, sausa auksta, neemocionāla planēta simbolizē karmu, sistēmu un sistemātiskumu kā tādu, aprēķinus, pašdisciplīnu, praktiskās zināšanas, rutīnu, pēkšņas bailes, iepriekšējās dzīves karmu, valsts sistēmu jeb aparātu, metāla zobratu, motora ārējo čaulu. Saturns ir kā švamme, kas izsūc visu sķidrumu (emocijas) tajā vietā kur viņš atrodas vai aspektē.

Saturns šajā zīmē atradīsies arī visu 2016. Gadu (sākot no 2014 gada 3 novembra),

  • 2016.g.25 martā kļūs retrogrāds, tādēļ 9as dienas pirms un pēc šī datuma neko būtisku neuzsāciet.

  • 2015.g.14 augustā viņš atkal iztaisnosies, tādēļ 9as dienas pirms un pēc šī datuma neko būtisku neuzsāciet.

Ņemot vērā, ka Skorpiona zīme simbolizē arī mistiskas zināšanas tas norāda, ka cilvēki pielietos netradicionālas zināšanas, kuras izmantos reālu dzīves situāciju risināšanā. Vadītāji vadīs cilvēkus un uzņēmumus ar netradicionālām metodēm, darbinieki mēģinās ietekmē priekšniekus, utt. Taču lai pie kāda astrologa vai ekstrasensa arī Jūs neietu būtiskākos panākumus sasniegsiet ar augstu pašdiciplīnu un pragmatiskus zināšanu reālu izmantošanu un statusa realizēšanu (solījumu turēšanu).

Saistībā ar partnerattiecībām, tad vēlos norādīt, ka Saturns Skorpionā simbolizē un ietekmē partnera runu, līdz ar to no saviem partneriem dzirdēsim daudz kritikas, kas ir saistīta ar:

  • Diētas un ēšanass paradumiem – disciplīnu;

  • Naudas tērēšanu un apiešanos ar partnera naudu – atskaiti un grāmatvedību;

  • Par iepriekš pateikto vai zemtekstiem (tas kas bija aprakts vai apslēpts). Šajā laikā rekomendējas runāt tieši, strukturēti, bez aplinkiem un izmantojot pragmatiskus argumentus sarunā;

  • Par partnera no vecākiem pārņemtajiem sliktajiem ieradumiem;

Jebkurā gadījumā tiks veiksts audits attiecībā uz “sajūtām ģimenē” vai sajūtām kopienās (dzimtās).

Kā jau minēju Saturns Skorpionā izveidos tādu situāciju kā sūklis ūdentraukā, kas izsūks visu šķidrumu un līdz ar to finanšu sfērā tiks ierobežots darbs ar citu cilvēku nopelnītu naudu un kopējais šis naudas apjoms būtiski samazināsies (pensiju fondi, depozīti obligācijas, notiks naudas vērtības samazinājums – līdz reālajam utt.). Pasaulē naftas cenu samazinājums ir sākums šim procesam un Krievijas finanšu krīze arī ir sākums globālākiem notikumiem.

Beidzas Paap Kartari Yogu, kas tulkojumā nozīmē – “Kartari” – šķēres un “Paap” – Grēks jeb “Grēku šķēres”, kas nosīmē, ka tirgus visā pasaulē vairs neatradīsies spīlēs un to ietekmēs gan Saturns gan Rahu.

Ekonomiskās svārstības gan uz augšu gan uz lejhu būs daudz lielākas.

Tajā pašā laikā Saturns simbolizē praktiskas zināšanas un Skorpina zīme apslēptas zināšanas, tas kas ir aprakts zemes dzīlēs, neredzams utt. līdz ar to daudz cilvēku vēlēsies iegūt apslēptas zināšanas un pielietot tās reālajā dzīvē. Tas nozīmē ka cilvēki pastiprināti apvienoties “slepenās” kopienās kādu materiālu mērķu sasniegšanai – Masoni :D, Maltas ordeņi, Rotery klubi utt. Datorptogramma “Exel” ir labs saturna atainojums – Viss pa plauktiņiem un viss tikai pēc aprēķiniem, tādēļ rekomendēju visiem pirms iesaistīties tādos mistiskos projektos veikt aprēķinus par to cik Jums tas ir patiesībā izdevīgi.

Saturns ir arī valsta aparāta pārvaldošā planēta, kas nozīmē, ka pret valsts vadītājiem tikts veikti atentāti no savējo puses – “dūriens mugurā”. To valstu ekonomikas, kas gūs ienākumus no zemes dzīlēm vai to kas nāk ārā no zemes to ekonomia būs stabilākas (ražojošā ekonomika), pie tā visa, ka iedzīvotāju ienākumi kritīsies. Milzīgu lomu spēlēs spiegi un spiegu skandāli.

Saturna asepekti jeb drishti 3, 7,10 no savas pozīcijas

Tur, kur atrodas Saturns (Shani), tā zodiaka zīme (bhava) teik “iznīcināta” jeb tajā tiek ieviestas reālas atziņas, jo būs jāzaudē ilūzijas, bet gala rezultātā cilvēks daudz iegūs (iemācīsies, arī piespiedu kārtā).

Saturna drishti (skatiens) ir daudz sliktāks nekā paša Saturna atrašanās bhavā (mājā).

Drishti 3. drishti parāda pašus lielākos grēkus pagājušajā dzīvē. Un tas skar arī visas pārējās planētas uz kurām attiecīgajā brīdī Shani metīs aspektu (skatu). Tas nozīmē, ka šajā dzīvē šajā sfērā ir lielas problēmas.

Visu 2015 un 2016 gadus. gadu Saturna 3ais aspekts kritīs uz Mežāzi (Makara), kas simbolizē karmu kā tādu, statusu, slavu, cieņu, darbu un darba vidi, Valsts aparārtu, dzelzi, dažādus izrakteņus, dzīvošanu ārvalstīs un apstākļi tur, sportu profesionālā līmenī, tēva finansiālais stāvokli (2trā bhava no 9tās), iespēju adoptēt bērnus – pabērnus, slavu, cieņu un godu. Cilvēki kam šajā zodiaka zīmē atrodas Mēnes (Chandra) vai vairākas citas planētas daudz maksā par savām kļūdām (varak nekā pārējie – Policisti viņus sodīs bargāk), būs ļoti lielas problēmas, kuru pārvarēšanai būs jāpieliek lielas pūles. Varam gatavoties, ka spēka struktūras strādās aktīvāk kā jel kad (Gan Bei skandāls bija tikai sākums).

Ja cilvēks saglabā disciplīnu, vēsu un neemocionālu pieeju, tad situācija būs o.k., ja ne, tad būs lielas problēmas, jo Saturns kļūdas nepiedod, līdz ar to stresa dēļ var rasteies lielas problēmas ar alkoholu.

!!! Visiem valsts ierēdņiem un darbiniekiem rekomendēju stāties arodbiedrībās lai kopīgi aizsargātu savas tiesības, bet stājaties tādās, kas nav saistīta ar Jūsu darba devēju, lai nebūtu slepenu vienošanos. Paziņotās (3%) valsts ietādes štatu samazināšna ir tikai sākums

Drishti 7. drishti no Sa norāva Ganesham galvu - Sa atnes atdalīšanu. Ganeša galva simbolizē mazās smadzenītes un “Ganesha snuķītis” ir mugurkaula nerva sākums. Tas nozīmē,ka arī visu 2016. gadu Saturna 7ais aspekts kritīs uz Vērsi, kas simbolizē, naudu laimi, sajūtas ģimenē, ģimenes tradīcijas, spēju izmantot savu naudu, runu, balsi, kaklu, diētu un pareizu ēšanu. Pēc būtības 2.bhava parāda būs vai nebūs bagātība un visiem bagātiem cilvēkiem ir spēcīga 2.bhava. Ar bagātību saprot arī tuvākos cilvēkus, uz kuriem var paļauties.

Vērsis (Vrishabha) kūrē prithvi (zeme) un šīs zīmes cilvēki tiecas uz stabilitāti, bizmesu lauksaimniecībā, celtniecībā un visu kas ir saistīts par, ap zem un uz zemes. Viņi ir orientēti uz biznesu uzkrāšanu, patīk zeme, pēc būtības ļoti produktīvi jo patīk strādāt (parasti ir daudz naudas jo ir prithvi), pat pārāk, tiecās pie bagātības.

Tātad ar septīto drišti Saturns nesīs atdalīšanas procesu un nokļūšanu līdz “pirmavotiem” jeb saknei un instinktiem (ekonomikā pamatvajadzībām) visās iepriekš minētajās sfērās. Līdz ar to ekonomikā salīdzinoši labi ies tām nozarēm, kas nodrošinās cilvēka izdzīvošanas pamatvajadzības.

Drishti 10. - šajā sfērā būs vislielākās ciešanas šajā dzīvē.

Visu 2015. gadu Saturna 10ais aspekts kritīs uz Lauvu, kas simbolizē bērnus (dzimstību) un kāda būs to kvalitāte, cilvēka apziņu un to kāda tā ir (Ja vāja bhava, tad nestabila apziņa, tas var izpausties ekstremālās situācijās), intelektu, spēju pieņemt adekvātus lēmumus, augstākā izglītība, cilvēka spēja ātri nopelnīt naudu - biržā, kārtīs, spekultīvajā biznesā utt., bet tas vēl nenozīmē, ka tā nauda viņam turēsies (to nosaka 2.bhava), veiksmi dzīvē un tendenci dominēt, spēju iztēloties, jaunradi, radīšanas procesu utt. Lauvas (vadītāju karaka) vājākā vieta ir EGO un dzīves laikā tieši tas ir lielākais problēmu iemesls,jo domā, ka ir savas dzīves saimnieks un parasti neinteresē ko saka citi.

Sliktos Shani aspektus mēs jau redzam – Latviju pamet 22 000 iedzīvotāji, kur lielākā daļa ir jaunieši, dzimstība ir vāja, problēmas ar izglītības sistēmu (apziņas attīstības vieta).

Apskatot vēsturē redzam sekojošos laika periodus, kur pat pēc sīkas gadu cikla analīzes mēs varam nojaust kāda rekstura izmaiņas sagaida mūs nākamājā gadā.

Kopumā horoskopa tendences 2016 gadā attiecībā uz vēsturisko Jupītera ciklu: Latvijas horoskopā ļoti būtisku lomu ieņem planēta Jupīters (Guru) un tikai pēc vina cikla jau ir skaidras aptuvenās norises Latvijas tālākajā nākotnē ceļā uz patstāvību un šis būs tas laiks, kad izlemsim savu nākotni un noteiksi uz kurieni tad mē ejam un kas mēs esam. Ieprieš šādi gadi bija 1955 okt - 1956 okt. Hrušovs nāk klajā ar manifestu par Staļina personības kultu un sākas stingrās rokas "atkusnis". Savienībā notiek daļāja elites sistēmiskā maiņa. 1967 sep 1968. okt. Prāgas pavasaris un pārmaiņas PSRS varšavas līguma tālakajā virzībā uz Rietumiem. Parādās savienības pirmās vājuma pazīmes.

1979 sep 1980 aug Laiks kad sākās padomju sistēmas sabrukums un pasaules lielākajā ekonomikā - ASV sakās ceļš uz tā saucamā "Reiganomika" kuras pamatā bija patērētāju kreditēšana. PSRS sāk iebrukumu Afganistānā, tādā veidā neadekvāti forsējot militāro rūpniecību.

1991 aug - 1992 aug Gads, kad izstājāmies no PSRS un sākām patstāvīgu ceļu. Veidojam savu patstāvīgu ekomomiku ar privatizāciju - tiek sadalīts tirgus. Tiek atjaunoti likumi, kas regulē tirgu utt. NATO sāk plesties Austrumu virzienā. 2003 aug - 2004 aug Gads, kad iestāstājāmies Eiropas Savienībā un sākām ceļu pretī Eiropas dzīves līmenim un sākam sekošanu Eiropas vērtībām.

Tikai pēc šiem 5iem vēsturiskajiem cikliem varam skaidri redzēt ka gan pasauli gan Latviju ietekmē lielas izmaiņas attiecībā uz valstu savienībām, uz cilvēku ticību esošajai varai.

Vēsturē Saturna (Shani) aspekts uz Simhu (Lauvas zodiaku) un Rahu atrašanos tajā no sākot no 2016 gada 9 janvāri ietekmēs visu šo laiku arī Sauli, kas sombilizē – Valsti, priekšniecību, cilvēkus var statusu, tēvus utt., tādēļ šis būs nopietns “eksāmenu laiks” tieši priekš viņiem.

Rahu un Ketu ass nomaiņa un ieiešana Simha (Lauvā) un Kumha (ūdensvīrā) 2016 gada 9 janvāris līdz 2017. gada 9. septembrim.

Rahu kopā ar Guru (jupiteru) iepreiekš bija

  • no 1979 gada 2 septembra līdz 1980 gada 28 maijam (Rahu ar Guru kopā) – pazīstams ar “Reiganomikas” ēras sākšanos, kur sāka aizdot naudu lai iegādātos preces, PSRS sāk savu “ekonomisko intrešu” aistāvēšanu afganistānā. ;

  • no 1932 gada 9 jūlija līdz 1933 gada 6. augustam (Ketu kopā ar Guru) – tas bija laiks kad situācija ekonomikā tika “sagatavota” Ulmaņa apvērsimam 1934. gada 15. maijā un Latvijas iedzīvotāji “piedeva” Ulmanim varas uzupurēšanu saņemot pretī nekustamo īpašumu “Ūtrupju moratoriju”;

  • no 1896 gada 23 augusta līdz 1896 20 oktobrim (Ketu kopā ar Guru);

  • no 1849 gada 2 jūlija līdz 1850 14 aprīlim (Rahu ar Guru kopā) – pazīstams ar Kalifornijas “Zelta drudzi” , Francijas finanšu krīzes un revolūcija. Latvijā beidzas “mazais ledus laimets” – uzlabojas klimats un sāk strauji attīstīties ekonomika un zemniecība. Krievijā sākās spēcīgas ekonomiskās reformas, ka rezultātā 50 gadu laikā iedzīvotāju skaits dubultojās, kā arī notiek savu pozīciju nostiprināšana Ungārijas virzienā.

Principā jāsaka ka šī kombinācija ir ļoti reta, bet priekš Latvijas tā vienmēr iezīmējas ar ko interesantu (ne lielu, bet tiešām interesantu).

Ņemot vērā vēsturisko analoģiju šajā laikā redzēsim lielus “ekonomiskos burbuļus” kas meģinās glābt esošo tirgus situāciju, kā arī viennozīmīgi redzēsim neprognozējamu tirgus reakciju uz dažādiem faktoriem (visi gribēs spekulēt) kā arī dažās nozarēs cenu regulācija izies ārpus rāmjiem.

Ļoti daudz ko uzzināsim slepenu par Valsti kā tādu un to ko politiķi ir darījuši gan tagadnē gan vēsturē. Visi politiķi var gatavoties uz dažādām provokācijām un it īpaši uz sex afēru atklāšanu, klanu cīņām, nelegāliem darījumiem, kā bija veikti dažādi valstu apvērsumi, un kopumā atslepenos daudz dokumentus saistībā ar valsts noslēpumiem.

Situācija spēcīgi pamainīsies pēc 2016 gada 12 augusta, kad Guru (Jupīters) ieies Kanya (Jaunavas zodiakā) un 2017 gada 9 septembrim.

Kārtējās naftas cenu izmaiņas būs pēc 2016 gada 20 februāra (Mars savienojas ar Saturnu);

Tātad gada labākās dienas:

  • 3ais un 4ais janvāris

  • 23ais, 24ais un 25 janvāris

  • 31 janvāris

  • 10 aprīlis (ļoti laba)

  • 15 aprīlis

  • 21, 22 un 27 aprīlis

  • 11 maijs

  • 8, 9 junijs

  • 25, 26, 27 septembris

Nākamā ekonomiskā krīze Latvijā .

Pēc pēdējā lielā negadījuma Latvijā (Zolitūdes Maxima veikals) man vairāki paziņas ar izbrību jautāja - Kādēļ tik daudz cilvēku gāja bojā kas dzimuši 50ajos (37%) un 60ajos (22%) gados? Kad sāku pētījumu pat nenojautu kur mani tas aizvedīs. Interesantākais šajā situācijā bija tas, ka pat nākamie soļi, kas jāpēta bija jau minēti, jo iepriekšējās lielākās nelaimes Latvijas vēsturē jau bija uzskaitas un tagad atlika sameklēt likumsakarības.

Pēc ilgāka laika pētījumiem kļuva skaidrs, ka nelaimes gadījumi ir Nimitas (zīmes) lielākiem notikumiem - Ekonomiskajām krīzēm, kas parāda sistēmiskās problēmas šajā sfērā.

Tātad zemāk uzskaitu Latvijas lielākās Krīzes - nimitas un norādu notikumus, kas pēc tam sekoja:

1) Prāmis Estonia - 1994 28. septembrī 23 cilvēki. Banka Baltija - 1995. gada aprīlī, kad sākās banku krīze 2) Talsu traģēdija - 1997. gada 28. jūnijs, 9 bērni (grozā atradās 22 cilvēki). Krievijas Krīze - 1998.gada augusts 3) Ugunsgrēks Reģos - 2007.gada 23.februār 26 cilvēki

Nekustamā īpašuma Krīze - 2008. gada septembris un Parex banka 2008. gada nogale.

4) Rīgas pils ugunsgrēks - 2013. gada 20. un 21. jūnijs Maxima traģēdija - 2013.gada 22.novembris 54 cilvēki

Krievijas sankcijas un Ukrainas krīze - 2014 gada jūlijs/augusts (2014. gada 17. jūlijā notriec Mailaizijas lidmašīnu un augustā pieņem sankcijas).

Analizējot detalizētāk katru no krīzēm apskatīsim kuru no abziņas sistēmiskajiem elementiem mēs "nesapratām" jeb "Kas bija jāiemācas"?

  1. Prāmja "Estonia" nogrimšana ir interesanta ar to, ka astroloģiski problēmas ar ūdeni tiek saistītas ar "Finanšu problēmām". Beigās tieši tā arī izrādījās - jo neilgi pēc kuģa traģēdijas sākās finanšu krīzes, kur ļoti liels cilvēku skaits zaudēja visus savus dzīves iekrājumus un aizņēmumus. Kopējais Bankas Baltija aktīvu skaits 1995 gadā saniedza 500 milj $. Izgājām no krīzes ieejot parādos.

  2. Talsi traģēdija – Salūza tehnika no pārslodzes. Šeit skaidri tika parādīts, ka katrai tehnikai ir konkrēts „slodzes apjoms“, kā arī tas bija laiks kad beidzās bijišo kolhosu un PSRS laikā salikto ražošanas iekārtu laiks. Izgājām no krīzes pazaudējot lielāko daļu no PSRS laika indženiertehniskā aprīkojuma.

  3. Ugunsgrēks Reģos. Šī ir viena no mistikskākajā Nimitām jeb zīmēm un tur raksturīgas ir šādas līdzības: - Sadega nekustamais īpašums - Nekustamais īpašums bija psihiatriskajā slimnīcā – arī ņemot kredītu cilvēki nedomāja, pie tā visa ka lar Oslo mums bija vienādas nekustami īpašumu cenas (Oslo ir ierobežota celtniecības teritorija) un berlīnē bija arī pat lētāki īpašumi (3.2 milj pilsēta). - cilvēki bija piesieti pie gultām. Krīzē Cilvēki bija „piesieti“ pie Bankām.

Izgājām no krīzes pazaudējot lielāko daļu cilvēkresursus (70ajos un 80ajos gados dzimušie) – lielākā daļa, kas pameta Latviju devās uz ārzemēm, lai atdotu kredītus.

  1. Maxima traģēdija. Šī bija traģēdija, kurā gāja bojā vislielākais cilvēku skaits, bet tajā pašā laikā parāda vslielākos karmiskos pārkāpumus. - Latvijas nekustamais īpašums kas saistīts ar Ofšoriem. Jūrmalas nekustamo īpašumu tirgus ir sabrucis un reklāmas par -50% atlaidi ir regulāra parādība. - Maxima ir Lietuvas uzņemums jeb „Tirgus“. Lietuvai un Krievija ir teju vissliktākās attiecības, kā rezultātā viņu uzņēmēji cieš no eksporta sankcijām visvairāk. Diemžēl Latvijas piensaimnieki bija Lietuvas tirgus „Piedēklis“ un izrādījās, ka mums Latvijā NAV savas piensaimniecības politikas (ir steidzami jālabo šīs sitācija at drastisku lobēšanu). - Tika norādīts uz vietējā tirgus sabrukumu un augustā jau tika norādīts, ka Latvijas budžets nav saņēmis 57 milj (Lauvas tiesa tieši PVN nodoklis, kas ir tiešākais norādījums naudas samazinājumam ekonomikā). Tagad jāatbild uz jautājumu - Kādēļ tik daudz cilvēku gāja bojā kas dzimuši 50ajos (37%) un 60ajos (22%) gados un ko tas mums māca? Analizējot Latvijas Horoskopu ir skaidri redzams konflikts starp Sauli un Saturnu, kas norāda konfliktu starp paaudzēm (Jālasa mīts par Saturna dzimšanus – Saules un Chajas savienība). Praksē tas izpaužas kā 2 paaudžu konflikts: - Tie kas noprivatizēja - Tie kas nenoprivatizēja Privatizācija šajā gadījumā jāsaprot plašāk kā tikai dzīvokļu vai nekustamo īpašumu privatizācija, šeit ir jāsaprot kā noteikto ekonomisko sfēru privatizācija: - Jurisprudencē un tieslietas (valsts nāves indikātors, jo ir 12 māja) – Notartiāts, Zvērināti advokāti un tieslietas ( Inga Blūmiņa Rīgas apgabaltiesas Civillietu palātas vadītāja un viņas superauto Porshe Cayane, kas maksā no 85 000 līdz 125 000 eiro Lietots, info no ss.lv); - Ierēdneicība – kad vadošos amatos tiek tikai „Pietuvinbātās elites ģimenes locekļi“, kur labālais piemērs ir LAD vadītāja Anna Helvigha vītola, kas par LAD juridiskās daļas vadītāju paņēma Ingu Tarvāni, kas ir viņas mazbērna māmiņa un sava dēla bijušā Tieslietu ministrijas valsts sekretāra Mārtiņa Lazdovska civilsieva. Normatīvos aktus kā adalīt ES pīrāgu apspriež „Ģimeniski“. Tādu piemēru ir daudz narī pašvaldībās... - Ekonomikā kur cilvēki turgus daļas „sadalīja“ 90ajos gados un tagad maksā tādas algas lai Latvijā varētus izdzīvot tikai tie, kas ir noprivatizējuši dzīvokļus.

Plānojam iziet no krīzes: - Pārdalot privatizēto, tādēļ cilvēkus dzen vēllielākā kredītu Jūgā. Lai valsts uzsāktu nekustamo īpašumu izpirkšanu no Bankām tejus viss ir gatavs - - Cilvēki ir padādā milzīgas summas bankām un ātro kredītu devējiem - Valstij radīsies nepieciešamība atpirkt īpašumus, lai nodrošinātu bēgļus ar dzīvajamo platību. -

Archive
Search By Tags
Pēdējās ziņas
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page