top of page

Putins – 86% atbalsts. Brīnums vai smaga darba rezultāts

Putins – 86% atbalsts?!?!

Brīnums vai smaga darba rezultāts.

jeb

Par Krievijas krīzi bija zināms vismaz gadu atpakaļ…

Nodarbojoties ar astroloģiju, jau 2 gadus atpakaļ bija skaidrs, ka esam ĻOTI nopietnu, ekonomisko pārmaiņu priekšā. Latvijā tas realizējas ar Krievijas noteiktajām sankcijām pret Eiropu. Pēdējā laikā TV, avīzēs, ziņu portālos, blogos runā par NEPROGNOZĒJAMO Krieviju un to, kā mēs tagad tiksim galā ar šo “sadzērušos kaimiņu”, kas dod spēcīgu triecienu mūsu ekonomikai, zemniekiem, pārvadātājiem utt.

Ar šo vēlos norādīt, ka, ja zināsim, kur meklēt informāciju, Krievija nemaz tik neprognozējama neizskatīsies...

Tātad, Krievija uzsāka sava iekšējā tirgus stimulācijas programmas gadu atpakaļ, un zemāk norādītās saites to apstiprinās (pievērsiet uzmanību YouTube.com publicēšanas datumam). Tas, ka Latvijas politiķi šo informāciju, kas bija publiskajā telpā, ignorēja un neņēma vērā acīmredzamus brīdinājumus, ir cits jautājums.

Tādu rezultātu, ko patreiz uzrāda Vladimirs Putins savā valstī, nevar panākt ar parastu propagandu - plakātiem, reklāmas rullīšiem, atbalsta maršiem u.c. tradicionālajām aktivitātēm, jums apliecinās jebkurš vidusmēra PR speciālists. Acīmredzami ir tas, ka Krievijā jau labu laiku izmanto “intelektuālo propagandu”, kura ar dažādām NLP, informācijas iemešanas sistēmu “Overtona logs”, 80/20 patiesības logs un citām zemapziņas kontrolējošām sistēmām ir panākusi labāko rezultātu mūsdienu politiskajā vēsturē. Šī informatīvā sistēma strādā daudzos līmeņos, ir laikietilpīga un prasa milzu finanšu resursus, bet dod daudz noturīgāku rezultātu. Es ieteiktu šo jauno PR modeli dēvēt par “intelektuālo propagandu”.

Tur, kur ir zināšanas par procesu,

tur nav baiļu…

Veicot šo pētījumu par to, kā ir iespējams savākt 86%atbalstu savām politiskajām aktivitātēm ,nonācu pie secinājuma – NAV nekādu brīnumu, ir viens vienīgs pragmatisms arī attiecībā uz propagandu. Zemāk norādītā informācija ir tikai daļa no lielās Krievijas intelektuālās propagandas apjoma, kas droši ļauj patstāvīgi prognozēt Krievijas tālāko rīcību.

Sistematizējot šo “intelektuālo propagandu”, varam redzēt, kā Krievijā vajadzīgā informācija tiek “pienesta” dažādām cilvēku grupām. Krievijā jau labu laiku atpakaļ ir sapratuši, ka cilvēki ir dažādi, un katram ir nepieciešama sava pieeja informācijas saņemšanai, tādēļ varam redzēt, kā dažādiem cilvēku psihotipiem ir sagatavota vajadzīgā informācija, kas domāta tieši viņam.

Krievijā ir senas tradīcijas lielo Ģeopolitisko spēļu spēlēšanā, un ir izstrādātas sistēmas, kā sasniegt konkrētu mērķi (līdzīgi kā ASV, UK un vecās Eiropas elite). Par vēlmi radikāli mainīt Krievijas iekšpolitiku un ārpolitiku ir jāmin šādi “intelektuālās propagandas” atklātie paziņojumi no sekojošiem Krievijas “intelektuālās propagandas” pārstāvjiem:

Populārākais TV vadītājs Vladimirs Solovjovs (Владимир Соловьёв). Viņš vada raidījumu “Svēdienas vakars ar Vladimiru Solovjovu” (Воскресный вечер с Владимиром Соловьёвым). Viņu raksturo kā emocionālu, erodītu un valdonīgu raidījumu vadītāju, kas skaidro viedokļus gan no valstiskuma gan no morālētiskās puses. Viennozīmīgi tiek uzskatīts par viedokļa līderi, kas vada citus viedokļu līderus.

Uzstājas kā lekciju lasītājs auditorijās ap 500 cilvēki:

Savos radio raidījumos aicina uz diskusiju dažādus viedokļu līderus. Diskusija par filmu Noa un Holivudas interpretāciju šajā sakarā, kurā parāda savas spēcīgās zināšanas attiecībā uz reliģiju un morāli:

Linkus uz iknedēļas raidījumiem nelikšu. YouTube viegli samekējami pēc attiecīgiem atslēgasvārdiem.

- Nikolajs Starikovs (Rakstnieks: ģeopolitika un starptautiskā stratēģija). Pēc lielajiem notikumiem Ukrainā viņa uztāšanās kļūst kā apmeklēti kā koncerti kur visas zāles ir pilnas, kopumā ir uzrakstījis vairākas grāmatas.

Tagad regulāri braukā pa Krieviju un uzstājas dažādās diskusijās, kur auditorijas ir sākot no 100 līdz

500 cilvēkiem. Viņu raksturo kā morāli stabilu un sistēmisku sarunu biedru, kuru teju neiespējami izsist no morālā līdzsvara.

Uzstāšanās jauniešu nometnē “Выступление на Селигере”:

Uzstāšanās Latvijā:

Uzstāšanās Krimā – Sevastopolē (pēvērsiet uzmanību cilvēku skaitam)

- Mihails Hazins Михаил Хазин (Ekonomists, komentē teju visus pēdējos ekonomiskos notikumus). Savās uzstāšanās viņš ir liels Glazjeva ekonomiskās stratēģijas piekritējs, kas tieši norāda, ka Krievija pie minimālākās iespējas izdarīs visu lai aizslēgu vietējo pārtikas tirgu un attītītu iekšējo ekonomisko ciklu.

Skaidro pasaules ekonomisko sistēmu un to kādēļ notika 2008.gada krīze, kā arī to kādēļ sabruks ASV ekonomika

Par Latviju:

Skaidrojums par Krievijas eliti un tās morālajiem aspektiem:

Pēdējais skaidrojums par apdraudējumu Putinam “Как будут свергать Путина”.

- Ņikita Mihalkovs. Никита Сергеевич Михалков (Kinorežisors, un publiskā viedokļa paudējs, kura pēdējais projects ir raidījumu cikls “БЕСОГОН”) Iknedēļas raidījums “БЕСОГОН” :

Šajā raidījumā viedoklis par Ukrainu:

Nacionālpatriotiskā filma

Svešā zeme “Чужая земля”:

Nacionālpatriotiskā filma

“Окаянные дни”:

Ņikita Mihalkovs kā veiksmīgs režisors tiek pozicionāts kā augstākais sabiedrības inteliģences pārstāvis, kas katrā intervijā atsaucas uz vispārpieņemtām morāles normām un intelektuālo “maigo varu” norāda virzienu kurā virzīt domas un enerģiju.

- Mihails Ļeontevs Михаил Леонтьев (Žurnālists). Viņš izveidojis vairākas “izglītojošās filmas”, kurās skaidro Krievijas āroplitikas tendencs. Lielā spēle (Большая игра) 2011 gada versija (8as sērijas)-

Lielā spēle (Большая игра) 2014 gada versija (filma) -

Filma “Lielais amerikas caurums” (Большая Американская Дырка):

Skaidro kādēļ Krievijas galvenajam uzbrukumam jābūt virzītam uz ASV dolāri - $.

Vada viedokļa raidījumu “Однако”:

Isi un konkrēti uztur sabiedrības noskaņojumu un pie mazākās iespējas norāda uz kļūdām Rietumvalstu pusē.

- Jevgēnijs Fjodorovs Евгений Фёдоров (Krievijas domes deputāts un kādreizējais PSRS vēstniecības darbinieks Kabulā konflikta laikā) Savā retorikā visu laiku norāda, ka lielākais Krievijas pretinieks ir ASV un ka ekonomiskajā krīzē jāvaino tikai viņi. ASV ir vainīga visur, pat pie tā ka Krievijā ir tik liels alkohola patēriņš uz vienu iedzīvotāju.

- Andrejs Fursovs Андрей Фурсов (ģeopolitiģis un vēsturnieks). Skaidro vēsturiskos ciklus un to stratēģiju ar spēcīgu propogandas devu Krievijas iedzīvotaju pašapziņas celšanai.

Kapitālisms kā sistēma vēsturē:

2) Vēsturiskie Eirāzijas cikli

3) Faktu skaidrošana ģeopolitskajā kontektā caur konspirāciju (mazs zāles apmeklējums):

Vladimiram Putinam lielā mērā arī dēļ viņu darba ir tik liela popularitāte un ir tāds atbalsts viņa darbībām, papildus tam Putins ir viens no tiem retajiem politiķiem kas "atklātās diskusijās" skaidro savu un valsts viedokli. Viņa intervijas ilgst par virs 4ām stundām.

Vladimira Putina uzstāšanās forumā «Селигер-2014» , kurā bija bija savākusies tie sabiedrības pārstāvji, kas māca gan bērnus gan pieaugušos

Kādēļ valdošā Latvijas elite un Vienotība nebija gatavam tam ko atklāti propogandē Krievijā jau gadu atpakaļ ir jautājums uz ko var atbildēt tikai viņi!!!

Papildus tam gribētos norādīt, ka Latvijas sankcijas pret Krieviju bija "debesu dāvana" valstij, kuras IKP jau 6to kvartālu rādija negatīvu tendenci... Beidzam baidīties un sākam izzināt...

Ps. Kas attiecas uz mūsu politiķiem, tad derētu vispirms skaidrot savus lēmumus sabiedrībai un iemācīties angļu valodu: Prezidenata Andra Bērziņa runa sākas 9:55 min (vērtējie paši).

Archive
Search By Tags
Pēdējās ziņas
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page