top of page
wild boar.jpg

2019 gada vispārējā astroloģiskā prognoze.

Īss pārskats un prognoze 2019 gadam.

 

Astroloģiskā prognoze kopumā - gada sākumā, tas ir no piecpadsmitā janvāra Līdz piecpadsmitajam februārim esam ļoti uzmanīgi ar visa veida valsts iestādēm, priekšniekiem, tiem kam ir vara, jo šajā laikā būs ļoti liela iespēja saņemt neadekvātu rezultātu uz elementāru prasību.  Tas pats attiecas arī uz prasījumiem par algas pielikumiem un manevriem uz augšupejošu karjeru caur dažādām manipulācijām, tādēļ labāk šajā laikā iepauzēt. Ja variet tad maksimāli izvairieties no biznesa sarunu veikšanas, taču maksimālu uzmanību pievērsiet visa veida datu drošībai – vīrusi, zagšana, veco aparātu pēkšņa sabojāšanās (to savlaicīga dublēšana) un dažādo bojājumi neparastos veidos  (21.01 – 7.02).

Ja esat ieplānojuši iegādāties auto, tad vislabāk to darīt no 06.02 – 24.02. savukārt īpaši nerekomendējās iegādāties no 23.06 - 9.08., jo tad planēta Marss (Mangala) jūtas vissliktāk.

 

Attiecību jautājumos būs īpaši saspringts laiks no 25.02.- 22.03. kad visumā virmos visa veida fobijas, pārpratumi, aizdomas, reālas atmaskošanas un citas slēptas lietas nāks gaismā. Šis laiks vissarežģītākais būs Vēršiem  (Vrishabhām) un Svariem (Tulām).

 

Jā lielās pārmaiņas kas mūs skars ilgstoši un spēcīgi sāksies 23.03, kad Saturns (karmas nesējs un Balansa turētājs) savienosies ar karmisko planētu Ketu un šī astroloģiskā kombinācija būs līdz 24.02.2020.  Par šo kombināciju es veikšu atsevišķi aprakstu un izklāstu “Kas mūs sagaida un ar ko jārēķinās”.

No 12.04 – 04.05. planēta Merkūrijs atradīsies savā vissliktākajā pozīcijā tādēļ rekomendējas visa veida analītiskos darbus, komunikācijas pasākumus, lielas vienošanās, datu nesēju iegādes un grāmatvedības atskaites veikt pirms tam, jo kļūdas iespējamība tajā laikā ir vienkārši milzīga. Esiet gatavi, ka daudziem tajā laikā vienkārši “ies uz īso”. Īpaši jautri būs politikā, tādēļ esam gatavi kārtējam “tautas citātam” līdzīgi kā – “Sievietes skaistums nāk no iekšām”,  “Vispirms ir jāierauj”, “Nothing special” utt.

 

Planēta Venēra vislabāk jutīsies no 16.04 – 11.05, kas nozīmē, ka tajā laikā īpaši labvēlīgas būs visa veida romantiskās lietas, jaunas piepazīšanās, naudas tēriņi, baudas gūšana utt. Kas nozīmē ka tām sievietēm kam nav patstāvīgu attiecību šajā laikā var tikt pie “Labas partijas”, īpaši labi veiksies tām sievietēm kas šim procesam pieies ļoti pragmatiski un tieši nemanāmi uzsākto pirmos soļus pašai un vienlaicīgi attīstot savu partnerattiecību sfēru ar 2-3 partneriem vienlaicīgu (pēc principa – Vai nu 2-3 vai neviens).
 

Savukārt no 07.05 līdz 08.08 sievietēm būs liels risks “uzrauties” uz nepareizajiem puišiem, tad nu viņām liksies ka “ideālāka varianta” vienkārši neeksistē un šis nu ir īstais. Šajā laikā īpaši aktīvu būs tie “skarbie puiši – sodītāji”, kas ir derīgi visam citam izņemot stabilai ģimenes dzīvei. Lai ko es arī šeit neteiktu liela daļa sievietes vienalga uzķersies savu instinktu. Taču skumjākais būs tas, ka būs rinda ar labām perspektīvām ģimenēm kuras vienkārši tiks iznīcinātas ilūziju pēc, jo iepriekš netika strādāts ar savu dzimtas karmu un šis lieta labprātīgi netika risināta. Atceramies ka samaltu gaļu par steiku vairs neuztaisīs.

 

Visi kas grib internetā ko mācīties (grāmatvedību, foto, video, kulināriju utt.) tad ieplānojot laiku no 02.06 – 20.06., kad šīs process būs vislabākais un ilgtspējīgākais jo būs iespējas “atkost” liela apjoma apslēptos trikus, kas palīdzēs sasniegt lielās virsotnes. Būs arī tāda daļa kas būs ilgi ko iluzori ko plānojuši un uzsākot mācīties tomēr sapratīs, ka tas nav Jūsu. Tad ar to arī varēšu apsveikt, jo nākamā lieta priekš tiem būs labāka.

No 16.06 līdz 17.07. mēģinām nerisināt nekāda veida sarežģītas situācijas ar visa veida valsts iestādēm, priekšniekiem, tiem kam ir vara, jo šajā laikā arī būs ļoti liela iespēja saņemt negatīvu rezultātu. Šis laiks ir labs atmaskošanai un dažādām shēmām, lai “piečakarētu” valsti. Savukārt visiem vīriešiem kam ir hroniskas slimības un īpaši ar sirds un asinsvadu sistēmu esiet īpaši modri, jo lielo problēmu risks ir milzīgs. Savlaicīgi ejam pie ārstiem, regulējam holesterīna riskus, neveicam pārslodzes, ievērojam pareizu miega režīmu utt., - saudzējam sevi un sev apkārtējos. Visām  sievietēm šajā laikā jārēķinās, ka vīros (dzīvesbiedros) radīsies īpaša vēlmes visus un vienmēr kontrolēt. Jā to pašu darīs arī vadība darbā.

 

No 10.09. – 04.10. planēta Venēra jeb Shukra jutīsies vissliktāk, tādēļ šīs būs tāds kā krīzes brīdis mīlestības  un laimes ilūziju frontē, jā šī lieta ies kopā art ā saucamo “rudens depresiju”, kad nāksies piespiedu kārtā “ieslēgt” intelektu un pārvērtēt dzīves vērtības pēc kā dzīvo, lai spētu pieņemt to ko dzīve dod kā Karmu.

Intelektuāli visspēcīgākais laiks būs no 11.09 -  29.09. kad Merkūrijs jutīsies vislabāk šī gada laikā. Jā rekomendējas iegādāties datortehniku, telefonus, skaitļošanas sistēmas, programmatūru utt. Ideāls laiks apmeklēt vientuļas dabas vietas – taigu, būt pie lieliem ezeriem, kalniem un sevi ierobežot ēdienā. Maksimāli koncentrējieties uz visu lietu efektivitāti un rezultativitāti.

 

Šī gada 05.11. planēta Jupiters ieies Strēlnieka zvaigznājā jeb Dhanu un jutīsies tur ļoti labi kopējā savienojumā ar karmisko planētu Ketu un Saturnu (pēdējo reizi Saturns kopā ar Jupiteru šādā kombinācija bija 1960 gadā, pirms tam vēl 1901, 1841, 1782, 1723, 1664, …) un pēdējo reizi trijatā ar karmiskajiem mezgliem Rahu bija 1546 gada janvārī un 987 gada oktobrī savukārt ar Ketu (kāda kombinācija būs tagad), kaut kas ļoti tuvs bija 1165 gada februārī, TAČU identiska kombinācija bija 252 gada martā. Tā kā dārgie draugi – mēs dzīvosim tiešām unikālā laikā.

 

Sākot no 21.11. būs īpaši interesants laiks visa veida garīgajās atklāsmēs un morāles jautājumos, kas tiks nostiprinātu ilgstoši, jo pie iepriekš minētās kombinācijas pievienosies vēl planēta Venera (Shukra), kas tiek simbolizēta ar otru dzīves skolotāju. Pēc 17 decembra šī unikālā astroloģiskā kombinācija vēl pastiprinās ar to ka Saulīte tur vēl pievienosies un tiks mūsu dzīvē vēl uzvandīti EGO jautājumi lielos mērogos.  Savukārt 25 – 27 decembris būs savā ziņā fenomenāls, jo veselas sešas planētas atradīsies vienuviet – Strēlniekā jeb Dhanu, tādēļ gatavojieties visādām trakām apokaliptiskām prognozēm, bet saglabājiet mieru un izbaudiet to visu.

bottom of page